Profil

Carl Petersen & Søn A/S er en moderne glarmestervirksomhed, der er medlem af Glarmesterlauget i Danmark. Virksomheden beskæftiger 12 medarbejdere, som arbejder inden for fem hovedområder:

  • traditionelt glarmesterarbejde
  • reparation og udskiftning af bilglas
  • udskiftning af døre og vinduer
  • indramningsarbejde
  • døgnvagt

Herudover udfører vi en lang række specialopgaver, der alle har det til fælles, at glas indgår som en væsentlig bestanddel.

Som medlem af Glarmesterlauget er vores arbejde omfattet af Glarmesterlaugets Garantiordning. Det er din garanti for professionelt glarmesterarbejde og dækker alle former for glarmesterløsninger. Og garantien dækker både leverancer til private og virksomheder/organisationer. Læs mere her eller spørg efter folderen Glas med Garanti, hvis du vil vide mere om Garantiordningen.

Historien – i korte træk

Gennem årene er der sket meget. Udover den seriøse indstilling til glarmesterarbejdet og den gode kundebetjening, er der ikke meget, der er, som da Andreas Henriksen Petersen grundlagde firmaet. De større milepæle er her beskrevet i korte træk. Andreas Henriksen Petersen grundlægger firmaet i 1867. Det får sit nuværende navn i 1940 i forbindelse med, at Carl Petersen's søn Poul Lindebjerg Petersen bliver medejer.

I 1970 flyttes glasafdelingen til Hostrupsvej 19. Ved samme lejlighed bliver Poul Lindebjerg Petersen's søn Eigil Lindebjerg Petersen medejer. Næste store ændring er i 1987, hvor firmaet flytter til Rønnevangs Allé 4 B. Thomas Lindebjerg Petersen bliver medejer året før firmaets 125 års jubilæum, nemlig i 1991 i forbindelse med, at Eigil Lindebjerg Petersen dør.

I 1997 overtages Birkerød Glarmester fra glarmester L. Larsen & Søn. Med værkstedets placering på Bistrupvej 24 har vi nu mulighed for at servicere kunder i Birkerød, Farum, Værløse og Hørsholm området direkte herfra.

Pr. 1. februar 2008 er Carl Petersen & Søn A/S flyttet til nye og større lokaler!

Bragesvejtegning

Vores nye adresse er Bragesvej 1, 3400 Hillerød. Ejendommen på Bragesvej ligger centralt i Hillerøds industrikvarter og har netop gennemgået en omfattende ombygning.

Med et areal på 1.060 m2 får Carl Petersen & Søn A/S nu endnu bedre rammer for udførelse af avancerede glarmesteropgaver.

Desuden kan vi efter flytningen yde en endnu bedre service til vores bilglaskunder. I den nye bygning kan vi servicere de største turistbusser, og pladsudvidelsen betyder, at vi har plads til ti personbiler samtidig og nu kan have flere lastbiler inde på samme tid.

Både kunder, leverandører og egne servicevogne kan desuden drage fordel af ejendommens omfattende parkeringsareal. Vi glæder os til at byde velkommen!

Fredag d. 5/5-2017 kunne Carl Petersen & Søn A/S fejre 150 års jubilæum !

 

Se omtalen fra Hillerød Posten her, eller endnu bedre - læs den i denne pdf fil

Fra 3. september hedder Carl Petersen & Søn A/S også Ryds Bilglas og bliver en del af den markedsledende nordiske kæde, der er kendt for faglighed og høj kvalitet.

Hos Ryds Bilglas er kalibrering og test standard. Det sikrer, at alle sikkerhedsfunktioner virker helt korrekt præcis som inden glassets udskiftning. Vi reparerer og udskifter, mens du som kunde får en kop kaffe og adgang til hot spot for at udnytte ventetiden. Hvis du hellere vil videre, er både lånebil og el-cykel standard hos Ryds Bilglas.

 

Bilglas

I vores Ryds Bilglas afdeling reparerer vi stenslag i din frontrude mens du behageligt kan vente med en kop frisk kaffe. Læs mere

Døre/vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning, leverer vi i høj kvalitet med minimal vedligeholdelse. Læs mere

Indramning

Indramning er også en kunst. Uanset om der er tale om billeder, kunst eller plakater, skal motiv og ramme passe til hinanden. Læs mere

Døgnvagt

Når skaden sker udenfor normal arbejdstid, sikrer Glarmestrenes Døgnvagt dig hurtig og professionel hjælp. Tlf.: 70 100 100. Læs mere

Glarmester

På vores værksted tilskærer, sliber og forarbejder vi glas og spejle til både private, håndværkere og virksomheder. Læs mere