Udskiftning af døre og vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning, er vi leveringsdygtige i døre og vinduer af høj dansk kvalitet og med behov for minimal vedligeholdelse.

Udskiftning af døre og vinduer

Sætter du os til at udskifte dine døre og vinduer, kan du roligt læne dig tilbage og se os gøre alt det hårde arbejde for dig. Vi hjælper dig nemlig hele vejen gennem processen og leverer og monterer dine nye døre og vinduer.
Vi udfører vores arbejde i Allerød, Birkerød, Hillerød, Farum, Hørsholm og resten af Nordsjælland.

Trends og materialer

Når vi leverer og monterer døre og vinduer, er vi ikke kun leveringsdygtige i selve ruden, men også i alt andet, der hører til døre og vinduer. Har dit vindue eller dør råd i træværket, er nedslidt eller trænger til bedre isolering, anbefaler vi, at det hele skiftes ud. Og her kan vi hjælpe dig.
Karmene til vores døre og vinduer bliver typisk produceret i træ, men de kan også produceres i træ/aluminium. Her er karmen i træ, men den udvendige skal i aluminium. Det betyder, at den udvendige del ikke skal males og derfor er vedligeholdelsesfri.

Vores døre og vinduer er produceret af danske Outrup Vinduer & Døre og KPK Døre og Vinduer.

Ønskes der døre eller vinduer i rent aluminium, kan vi levere det fra enten Wicona eller Schüco.

Bestil et uforpligtende tilbud på montering af døre og vinduer

Står du og ønsker at få udskiftet dine døre eller vinduer, anbefaler vi, da ingen opgaver er ens, at du ringer til os og får et uforpligtende tilbud på din opgave. Vi står altid klar til at tage en snak om, hvad der er nødvendigt for, at løsningen bliver optimal for dig og dit hus. Vi har hjulpet en masse glader kunder med nye vinduer & døre i Hillerød, Hørsholm, Birkerød samt resten af Nordsjælland.
Kontakt os i dag på tlf. 48 26 01 11 eller mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. og fortæl, hvad du har brug for. Så finder vi en løsning. Vi ser frem til at høre fra dig!

Bilglas

I vores Ryds Bilglas afdeling reparerer vi stenslag i din frontrude mens du behageligt kan vente med en kop frisk kaffe. Læs mere

Døre/vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning, leverer vi i høj kvalitet med minimal vedligeholdelse. Læs mere

Indramning

Indramning er også en kunst. Uanset om der er tale om billeder, kunst eller plakater, skal motiv og ramme passe til hinanden. Læs mere

Døgnvagt

Når skaden sker udenfor normal arbejdstid, sikrer Glarmestrenes Døgnvagt dig hurtig og professionel hjælp. Tlf.: 70 100 100. Læs mere

Glarmester

På vores værksted tilskærer, sliber og forarbejder vi glas og spejle til både private, håndværkere og virksomheder. Læs mere