Glarmester

Som din glarmester leverer og monterer vi moderne glasløsninger i hele Nordsjælland, herunder Allerød, Farum, Fredensborg og Hørsholm. Selv har vi hjemme i Hillerød og Birkerød.
Glas bruges i dag på mange forskellige og kreative måder til at skabe spil og personlighed i et rum, og det kan vi hjælpe med at få til at ske. Uanset om det er badeværelset, der har brug for nyt spejl, en opgradering af brusenichen med ny glasdør eller kontoret der skal udstyres med en stor glasvæg – så er vi leveringsdygtige af det. Hos Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S er vi meget alsidige og løsningsorienterede, så har du et specielt ønske, vil vi gøre vores bedste for at imødekomme det.

Moderne glasløsninger

En del af vores arbejde består stadig af det vi kalder for traditionelt glarmesterarbejde. Nemlig montage og udskiftning af glas og termoruder i forbindelse med nybygning, vedligeholdelse og reparation. Som faglærte glarmestre har vi stor erfaring i at arbejde med forskellige glastyper. Opgaverne spænder fra reparation af vinduer med kitfals til montering af glasfacader med solafskærmende glas.

Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S er en familieejet virksomhed, der i dag har eksisteret i mere end 150 år. Gennem alle år har høj faglighed og fokus på at levere og montere den bedste udgave af de nyeste glastendenser stået øverst på listen.

Dette kan vi hjælpe med

Hos Glarmestre Carl Petersen & Søn A/S har vi et bredt udvalg af moderne glasløsninger. Det inkluderer blandt andet:

Derudover kan vi også indramme billeder for dig i vores indramningsafdeling. Her har vi stort udvalg i rammeprøver i både træ og aluminium. Vi kan skære passepartout til dit billede og har mange typer glas på lager – både almindeligt glas, refleksfrit glas og museumsglas. Fra vores placering i Hillerød dækker vi Birkerød, Hørsholm samt resten af Nordsjælland.

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med som glarmester, så kontakt os endelig! Vi kan kontaktes på tlf. 48 26 01 11 eller pr. mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bilglas

I vores Ryds Bilglas afdeling reparerer vi stenslag i din frontrude mens du behageligt kan vente med en kop frisk kaffe. Læs mere

Døre/vinduer

Trænger dine døre og vinduer til en udskiftning, leverer vi i høj kvalitet med minimal vedligeholdelse. Læs mere

Indramning

Indramning er også en kunst. Uanset om der er tale om billeder, kunst eller plakater, skal motiv og ramme passe til hinanden. Læs mere

Døgnvagt

Når skaden sker udenfor normal arbejdstid, sikrer Glarmestrenes Døgnvagt dig hurtig og professionel hjælp. Tlf.: 70 100 100. Læs mere

Glarmester

På vores værksted tilskærer, sliber og forarbejder vi glas og spejle til både private, håndværkere og virksomheder. Læs mere